Zorgwijzer RA

Het omgaan met RA is complex; of u nu net de diagnose heeft gekregen of al jaren bekend bent met de ziekte. U heeft een belangrijk deel van de rol die RA in uw leven speelt zelf in de hand. Dit noemen we zelfmanagement. De Zorgwijzer RA is een boekje speciaal voor mensen met RA, dat u op verschillende manieren ondersteunt bij het zelfmanagement.

Bestellen

U kunt een exemplaar van de Zorgwijzer RA bestellen door een email te sturen naar info@artritiszorgnet.nl met daarin uw NAW gegevens en het aantal stuks.

Reumapatiënten verenigingen kunnen de Zorgwijzer RA bestellen via de website van Stichting Reumazorg Nederland (www.reumazorgnederland.nl).

De kosten voor de Zorgwijzer RA zijn € 4,50 per stuk incl. BTW en incl. verzendkosten.

Bent u als patiënt onder behandeling bij de Sint Maartenskliniek, dan kunt u de Zorgwijzer RA gratis afhalen bij uw polibezoek.

N.B. De zorgwijzer bestaat uit 2 delen + een omslagmapje. Bij afnames groter dan 10 stuks worden deze delen afzonderlijk van elkaar geleverd en dienen door de aanvrager zelf samengevouwen te worden.

Blader de zorgwijzer RA door

Invulformulieren

In de Zorgpas kunt u voor uw eigen situatie uw punten opschrijven. Mogelijk heeft u op den duur behoefte aan extra invulruimte. Hieronder vindt u extra invulformulieren. U kunt de invulformulieren zelf printen en toevoegen aan uw Zorgwijzermapje.

Invulformulier  algemene gezondheid

Invulformulier  DAS28-score

Invulformulier  mijn klachten

Invulformulier  mijn medicijnen

invulformulier  wat wil ik bereiken

invulformulier  wat wil ik bespreken

De ontwikkeling van de Zorgwijzer RA is tot stand gekomen door een samenwerking van onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden en de Sint Maartenskliniek, Nijmegen en de reumapatiëntenverenigingen Leiden e.o. Katwijk Duin- en Bollenstreek e.o. en Nijmegen e.o.
De productie van de uitgave van de Zorgwijzer Reumatoïde Artritis is mogelijk gemaakt door het Reumafonds.